OVER ONS

Familie Kok

Sinds 1946

Het familiebedrijf Kok Bedden bestaat sinds 1946. Door de jaren heeft heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een sfeervolle speciaalzaak met volwaardige webshop en tevens een eigen productie in luxe bedden, matrassen en bedtextiel onder de naam Auraletto. Een bedrijf met jarenlange ervaring, kennis en passie in het vak, wat overgebracht wordt in de mooiste producten. Onze missie is om met elk product dat we leveren aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen.

Tegenwoordig wordt het bedrijf vertegenwoordigd door Tessa en Aart Jan Kok. Zij zijn de derde generatie in dit familiebedrijf en nemen als broer en zus de persoonlijke verantwoordelijkheid voor de producten die onder de naam Kok Bedden of Auraletto de wereld in gaan. Zij weten dat een betere nachtrust mogelijk is en besteden dan ook vrijwel alle tijd aan het aanpassen van de kleinste details om dat mogelijk te maken.

Maak kennis met ons

Aart Jan en Tessa Kok


Onze missie is om met elk product aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen én deze te overtreffen

— TEAM Auraletto


HISTORY

2023

Auraletto is in een nieuw jasje gestoken. In het afgelopen jaar heeft Auraletto een nieuwe look gekregen en is de collectie doorontwikkeld, verfijnd, geperfectioneerd maar ook uitgebreid met nieuwe producten. Aandacht voor het slapen en kennis van het vak.

2020

Harrie Kok is vanaf zijn jeugd al werkzaam geweest in de interieurwereld en weet als geen ander hoe hij een bedrijf in goede lijnen moet leiden. In 2020 heeft hij het touwtje losgelaten en Kok Bedden overgedragen aan Aart-Jan en Tessa Kok, de nieuwe eigenaren van Kok Bedden en Auraletto.

2018

Auraletto is opgericht door Harrie Kok in 2018. Door meer dan 30 jaar ervaring met natuurlatex producten in zijn eigen winkel, is een eigen merk ontstaan en nu overgedragen aan zoon en dochter, Aart Jan en Tessa Kok.

2011

De oprichting van onze webshop http://www.kokbedden.nl heeft in 2011 plaats gevonden. Daarna zijn er al vele vernieuwingen en ontwikkelingen geweest en nog steeds blijven we onze webshop vernieuwen en verbeteren.


1980

Kok Bedden is doorontwikkeld vanuit Kok woninginrichting door Harrie kok in 1980. Een echte bedden-speciaalzaak met persoonlijk advies. Slapen, dat ervaart iedereen anders en iedereen heeft een ander verhaal, slaaphouding en lichaam. We hebben geleerd een advies te kunnen geven met oog voor wie jij bent en wat je ons vertelt. Daar hebben we geen computer bij nodig. Ervaring in het vak is aan ons doorgegeven en dat gebruiken we dan ook nog iedere dag.

1946

Kok woninginrichting, 1946. Opgericht door Aart Kok. Van een kleine winkel met maar een paar banken tot meerdere zaken en panden met alles wat te maken heeft met interieur.

HISTORY