OVER ONS

Familie Kok

Sinds 1946

Sinds 1946 start het familiebedrijf Kok Bedden, dat zich tegenwoordig heeft ontwikkeld tot een hoogwaardige winkel / online webshop en tevens een eigen productie beschikbaar stelt in luxe bedden, matrassen en bedtextiel genaamd Auraletto. Een bedrijf met jaren ervaring, kennis en passie in het vak, wat overgebracht wordt in de mooiste producten. Onze missie is om met elk product dat we leveren aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en te overtreffen.

Tegenwoordig vertegenwoordigd door Tessa Kok en Aart-Jan Kok, de derde generatie en eigenaren in dit familiebedrijf, zij nemen als broer en zus de persoonlijke verantwoordelijkheid voor de producten die onder de naam Kok Bedden of Auraletto de wereld in gaat. We weten dat een betere nachtrust mogelijk is, en we besteden al onze tijd aan het aanpassen van de kleinste details om dat mogelijk te maken. We zijn trots op wat we mogelijk maken en dat we de verfijnde producten die we hebben gecreëerd mogen delen.

Beautiful photomechanical prints of White Irises (1887-1897) by Ogawa Kazumasa. Original from The Rijksmuseum.

Tessa Kok

Eigenaresse

Aart Jan Kok

Eigenaar

Beautiful photomechanical prints of Cherry Blossom (1887-1897) by Ogawa Kazumasa. Original from The Rijksmuseum.

2023

Auraletto in een nieuw jasje… het afgelopen jaar heeft Auraletto een nieuwe look gekregen en is de collectie doorontwikkeld, verfijnd, geperfectioneerd maar ook uitgebreid met nieuwe producten. Aandacht voor het slapen en kennis van het vak.

2020

Harrie Kok is vanaf zijn jeugd al werkzaam geweest in de interieurwereld en weet als geen ander hoe hij een bedrijf in goede lijnen moet leiden, in 2020 heeft hij het touwtje losgelaten en Kok Bedden overgedragen aan Aart-Jan en Tessa Kok, de nieuwe eigenaren van Kok Bedden en Auraletto

2018

Auraletto is opgericht door Harrie Kok in 2018, na veel ervaring met natuurlatex producten in eigen winkel, is dit ontwikkeld tot een eigen merk en nu overgedragen aan zoon en dochter, Aart-Jan Kok en Tessa Kok.

2011

De oprichting van onze online webshop http://www.kokbedden.nl heeft in 2011 plaats gevonden, daarna al vele vernieuwingen en ontwikkelingen ondervonden en nog steeds blijven we onze webshop vernieuwen en verbeteren.


1980

Kok Bedden is doorontwikkeld vanuit Kok woning interieur door Harrie kok in 1980, Een bedden speciaalzaak met persoonlijk advies. Slapen, dat ervaart iedereen anders en iedereen heeft een ander verhaal, houding en lichaam. We hebben geleerd een advies te kunnen geven op wie jij bent en wat je ons verteld, daar hebben we geen computer bij nodig. Ervaring in het vak is aan ons doorgegeven en gebruiken we dan ook iedere dag.

1946

Kok woning inrichting, 1946. Opgericht door Jan Kok. Van een kleine winkel met maar een paar banken tot meerdere zaken en panden met alles wat te maken heeft met interieur.

HISTORY