SOUPLESSE DELUXE

Auraletto Topper Souplesse DeLuxe

Take support to the next level

Een topper met natuurlatex is comfortabel en soepel. Deze topper voegt daar nog eens een 7 zone comfort aan toe. Een comfort dat nog eens extra onder de loep wordt genomen door de volgzaamheid te optimaliseren. Ondersteunen waar nodig en het wegnemen van drukpunten. Ook is er keuze uit verschillende materialen in de hoes, hierdoor is er voor iedereen een gewenst haalbaar slaapklimaat. Wel of geen dierlijke materiaal, prettig warm of juist koeler slapen… geen probleem. Daarnaast, en misschien nog wel het belangrijkste, is dat de Auraletto toppers duurzaam zijn. Dit verzekert een langdurig gebruikt en een blijvende ondersteuning.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821


Gratis verzending


Veilig betalen


PRODUCT DETAILS

De Souplesse deluxe TOPPER van auraletto geeft net even iets extra

Ondersteuning, volgzaamheid, zachtheid en een beter slaapklimaat. In de kern van deze topper zit de mooiste techniek op slaapgebied. Namelijk een 7 zone ondersteuning, die tot in detail het lichaam volgt. De zones zorgen ervoor dat de topper extra ondersteunt waar dat nodig is, natuurlatex ondersteunt al van zichzelf, maar de zones maken het nog net even extra gemakkelijk. Je lichaam ontspant direct door de natuurlijk volgzaamheid. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende hoezen die het slaapklimaat verbeteren naar wat nodig is. Voor iedereen is dit anders, daarom zijn er verschillende materialen.

  • 7 zone

De natuurlatex is 5 cm dik en geeft door de 7 zone ondersteuning extra comfort aan het lichaam, vooral bij de schouder en de heup geeft het matras een soepelere aanraking. De zones worden gecreëerd door grote en kleinere buisjes lucht in de latex. Dit ondersteunt je lichaam op de plaatsen waar dat nodig is en ontlast de delen waar dat moet.

  • Ventilatie

Door de luchtbuisjes die voor de 7-zones nodig zijn, geniet je van een optimale ventilatie en fijne warmteafvoer. De natuurlatex zal nooit warmer worden dan je eigen lichaamstemperatuur doordat het een natuurlijk materiaal is en geen synthetische stoffen bevat. Je zult dan ook in de ochtend wakker worden in een frisse en behaaglijke temperatuur.

  • Drukverdeling van latex

Een ongeëvenaard drukloos gevoel. Door de soepelheid van het natuurlijke latex ervaar je een lage tegendruk. Auraletto latex heeft niet de eigenschap om hard terug te duwen, maar juist om mee te vormen met je lichaam.

COMBINEER MET ONZE AURALETTO BEDDEN EN MATRASSEN

De Auraletto bedden zijn uitgevoerd met 5 cm natuurlatex, dit is dezelfde latex die wij ook in onze matrassen en toppers gebruiken. Een perfecte ondersteuning voor al onze matrassen en daarnaast een stijlvolle uitstraling in de slaapkamer. Ontdek de collectie en laat je verrassen.

TOPPER KERN

Een 1 laags kern

5 cm 7 zone laag Support in Soft

MAAT SPECIFICATIES & ADVIESPRIJSLIJST

Breedte maten: 80 / 90 / 140 / 160 / 180 cm
Lengte maten: 200 / 210 / 220 cm


Dikte 7 zone toplaag support: 5 cm
Hoes dikte: 1 cm per kant
Totale matras dikte: 7 cm

Prijslijst
Topmatrassen
2023

Download hier de adviesverkoopprijslijst 2023

TOPPER HOEZEN