SOUPLESSE

Auraletto Topper Souplesse

A fine souplesse for a good night sleep

Deze topper bevat onze zachte, maar toch ondersteunende natuurlatex, een heerlijke topper om je matras net even dat beetje extra te geven. Niet te dik, niet te dun en zeker niet te hard. Er is keuze in soft en medium en er zijn verschillende materialen in de hoes, hierdoor is er voor iedereen een gewenst slaapklimaat haalbaar. Wel of geen dierlijk materiaal, prettig warm of juist koeler slapen… geen probleem. Daarnaast, misschien nog wel het belangrijkste, is dat de Auraletto toppers duurzaam zijn. Dit verzekert een langdurig gebruik en een blijvende ondersteuning.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821


Gratis verzending


Veilig betalen


PRODUCT DETAILS

De SOUPLESSE TOPPER van auraletto

Ondersteuning, volgzaamheid, zachtheid en een beter slaapklimaat. Natuurlatex ondersteunt van zichzelf, geeft mee en ontlast de plekken waar de drukpunten zijn zoals de heup en de schouder. Je lichaam ontspant direct door de natuurlijk volgzaamheid. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende hoezen die het slaapklimaat verbeteren naar wat nodig is. Voor iedereen is dit anders, daarom zijn er verschillende materialen.

  • Souplesse comfort

Een soepele natuurlatex van 5 cm dik. De topper zorgt voor een soepele en zachte toplaag. Een topper die je kan gebruiken als je matras te hard is of in combinatie met onze 17 cm matrassen.

  • Ventilatie

Door de luchtbuisjes die voor de 7-zones nodi zijn, geniet je van een optimale ventilatie en fijne warmteafvoer. De natuurlatex zal nooit warmer worden dan je eigen lichaamstemperatuur doordat het een natuurlijk materiaal is en geen synthetische stoffen bevat. Je zult dan ook in de ochtend wakker worden in een frisse en behaaglijke temperatuur.

  • Drukverdeling van latex

Een ongeëvenaard drukloos gevoel. Door de soepelheid van het natuurlijke latex ervaar je een lage tegendruk. Auraletto latex heeft niet de eigenschap om hard terug te duwen, maar juist om mee te vormen met je lichaam.

PERSONALISEER JE EIGEN TOPPER

De topper is verkrijgbaar in de hardheid soft en verkrijgbaar met de Cotton hoes. Het is belangrijk dat je een keuze maakt die bij jou past. Kom de topper uittesten bij onze dealer of neem telefonisch contact op en laat je adviseren.

COMBINEER MET ONZE AURALETTO BEDDEN EN MATRASSEN

De Auraletto bedden zijn uitgevoerd met 5 cm natuurlatex, dit is dezelfde latex die wij ook in onze matrassen en toppers gebruiken. Een perfecte ondersteuning voor al onze matrassen en daarnaast een stijlvolle uitstraling in de slaapkamer. Ontdek de collectie en laat je verrassen.

TOPPER KERN

Een 1 laags kern

5 cm 7 zone laag Souplesse in Soft

MAAT SPECIFICATIES & ADVIESPRIJS

Breedte maten: 80 / 90 / 140 / 160 / 180 cm
Lengte maten: 200 / 210 / 220 cm


Dikte toplaag Souplesse: 5 cm
Hoes dikte: 1 cm per kant
Totale matras dikte: 7 cm
Optie: Met 90 cm split

Prijslijst
Topmatrassen
2023

Download hier de adviesverkoopprijslijst 2023

TOPPER HOES