NATURAL COMFORT 3

NATURAL COMFORT 3

Take support to the next level

Een matras met 3 lagen. Waarvan de middelste kern een 15 cm-7 zone matras is met daar bovenop een 5 cm- 7 zone toplaag voor een ultiem comfort. Als Basis nog een 5 cm medium latex voor extra volgzaamheden voor de zones daarbovenop. De zachtheid van de toplaag en de ondersteuning van de 7 zones bij elkaar maken dit matras bijzonder. Volledig van natuurlatex en keuze uit 3 hardheden voor de middelste kern, een soft toplaag en de medium basis laag wordt door ons standaard geadviseerd. Kies alleen nog een matras hoes en je hebt een matras waar je nooit meer van af wilt. Daarnaast, en misschien nog wel het belangrijkste, is dat de Auraletto matrassen duurzaam zijn. Dit verzekerd een langdurig gebruik en een blijvende ondersteuning.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821

PRODUCT DETAILS

Het AuraLetto NATURAL COMFORT 3 MATRAS

Het 27 cm matras is gemaakt van de mooiste kwaliteit natuurlatex van Auraletto. Geliefd bij mensen die een drukloos slaapcomfort zoeken. In de middelste kern van dit matras zit de mooiste techniek op slaapgebied verwerkt. Namelijk een 7 zone ondersteuning, die perfect het lichaam volgt. De zones zorgen ervoor dat het matras extra ondersteunt waar dat nodig is, natuurlatex ondersteunt al van zichzelf, maar de zones maken het nog net even extra gemakkelijk. Je lichaam ontspant direct door de natuurlijke volgzaamheid. Daarnaast heeft dit matras een extra toevoeging van de 7 zone Support Toplaag, een soepele toplaag die het plaatje compleet maakt. Zachtheid en extra ondersteuning vanaf de toplaag. De medium basis laag wordt toegevoegd om de zones nog mee vrijheid te geven om zo de schouder en de heupen nog meer te ontlasten dan deze al doen.

  • 7-zone toplaag Souplesse deluxe

De toplaag van natuurlatex is 5 cm dik en geeft extra comfort aan het lichaam door de 7 zones. Vooral bij de schouder en de heup geeft het matras een soepele aanraking. Ook verkrijgbaar als losse Topper Souplesse DeLuxe

  • 7 zone Basis

De 15 cm basis laag van dit matras is opgedeeld in 7-zones. De zones worden gecreëerd door grote en kleinere buisjes lucht in de latex. Dit ondersteunt je lichaam op de plaatsen waar dat nodig is.

  • Ventilatie

Door de luchtbuisjes die voor de 7-zones nodig zijn, geniet je van een optimale ventilatie en fijne warmteafvoer. De natuurlatex zal nooit warmer worden dan je eigen lichaamstemperatuur doordat het een natuurlijk materiaal is en geen synthetische stoffen bevat. Je zult dan ook in de ochtend wakker worden in een frisse en behaaglijke temperatuur

  • Drukverdeling van latex

Een ongeëvenaard drukloos gevoel. Door de soepelheid van het natuurlijke latex ervaar je een lage tegendruk. Auraletto latex heeft niet de eigenschap om hard terug te duwen, maar juist om mee te vormen met je lichaam.

PERSONALISEER JE EIGEN MATRAS

Dit matras is verkrijgbaar in 3 hardheden, Soft , Medium of Stevig en er zijn verschillende materialen verkrijgbaar in de matras hoes. Het is belangrijk dat je een keuze maakt die bij jou past. Kom de matrassen uittesten bij onze dealer en neem telefonisch contact op en laat je adviseren.

VOORDELEN VAN MATRAS MET MEERDERE LAGEN

Onze matrassen bestaan uit meerdere lagen, elke laag is voorzien van een 100% organic katoen hoesje met rits. Hierdoor blijft de latex mooi en kunnen de lagen niet glijden. Maar het grootste voordeel van losse lagen is de zekerheid die het biedt. Een Auraletto matras kan volledig uit elkaar en dus ook aangepast worden op korte en langere termijn. De kans zou aanwezig kunnen zijn dat je een andere hardheid nodig hebt of dat je anders bent gaan slapen en dus gewoon niet meer lekker ligt. Ook bieden wij een 100 dagen omruilgarantie aan op deze lagen.

COMBINEER MET ONZE AURALETTO BEDDEN

De Auraletto bedden zijn uitgevoerd met 5 cm natuurlatex, dit is dezelfde latex die wij ook in onze matrassen gebruiken. Een perfecte ondersteuning voor al onze matrassen en daarnaast een stijlvolle uitstraling in de slaapkamer. Ontdek de collectie en laat je verrassen.

MATRAS KERN

Een 3-laags kern

5 cm 7 zone Toplaag Souplesse DeLuxe in Soft
15 cm midden kern met een 7 zone verdeling in soft , medium of stevig
5 cm Basis Laag in medium

MAAT SPECIFICATIES & ADVIESPRIJS

Breedte maten: 80 / 90 / 140 / 160 / 180cm
Lengte maten: 200 / 210 / 220cm


Dikte 7-zone toplaag Souplesse DeLuxe : 5cm
Dikte 7-zone Midden kern: 15cm
Dikte basis laag: 5cm
Hoes dikte: 1cm per kant
Totale matras dikte: 27cm

Prijslijst
NATURAL COMFORT 3
2023

Download hier de advies verkoopprijslijst 2023

MATRAS HOEZEN