NATURAL COMFORT 2

NATURAL COMFORT 2

Support with special compounds

Een 7 zone matras kern als basis met daar bovenop een 5 cm toplaag voor een ultiem comfort. De zachtheid van de toplaag en de ondersteuning van de 7 zone basis werken samen, zoals de techniek achter een goed matras moet zijn. Volledig van natuurlatex en keuze uit 3 hardheden voor de basis en 1 hardheid in de toplaag. Een volgzame ondersteuning van natuurlijk materiaal waarbij geen extra toevoegingen nodig zijn. Kies alleen nog een matras hoes. Daarnaast, en misschien nog wel het belangrijkste, is dat de Auraletto matrassen duurzaam zijn. Dit verzekert een langdurig gebruik en een blijvende ondersteuning.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821

PRODUCT DETAILS

Het AuraLetto NATURAL COMFORT 2 MATRAS

Het 22 cm matras is gemaakt van de mooiste kwaliteit natuurlatex van Auraletto. Geliefd bij mensen die een drukloos slaapcomfort zoeken. In de basis kern van dit matras zit de mooiste techniek op slaapgebied verwerkt. Namelijk een 7 zone ondersteuning, die tot in detail perfect het lichaam volgt. De zones zorgen ervoor dat het matras extra ondersteunt waar dat nodig is, natuurlatex ondersteunt al van zichzelf, maar de zones maken het nog net even extra gemakkelijk. Je lichaam ontspant direct door de natuurlijk volgzaamheid. Daarnaast heeft dit matras een extra toevoeging van de Souplesse deLuxe 7 zone Toplaag, een soepele toplaag voor nog meer comfort en luxe.

  • 7-zone toplaag Souplesse deluxe

De toplaag van natuurlatex is 5 cm dik en geeft extra comfort aan het lichaam door de 7 zones. Vooral bij de schouder en de heup geeft het matras een soepele aanraking. Ook verkrijgbaar als losse Topper Souplesse DeLuxe

  • 7-zone Basis

De 15 cm basis laag van dit matras is opgedeeld in 7-zones. De zones worden gecreëerd door grote en kleinere buisjes lucht in de latex. Dit ondersteunt je lichaam op de plaatsen waar dat nodig is.

  • Ventilatie

Door de luchtbuisjes die voor de 7-zones zijn, geniet je van een optimale ventilatie en fijne warmteafvoer. De natuurlatex zal nooit warmer worden dan je eigen lichaamstemperatuur doordat het een natuurlijk materiaal is en geen synthetische stoffen bevat. Je zult dan ook in de ochtend wakker worden in een frisse en behaaglijke temperatuur

  • Drukverdeling van latex

Een ongeëvenaard drukloos gevoel. Door de soepelheid van het natuurlijke latex ervaar je een lage tegendruk. Auraletto latex heeft niet de eigenschap om hard terug te duwen, maar juist om mee te vormen met je lichaam.

PERSONALISEER JE EIGEN MATRAS

Dit matras is verkrijgbaar in 3 hardheden, Soft / Medium of Stevig en er zijn verschillende materialen verkrijgbaar in de matras hoes. Het is belangrijk dat je een keuze maakt die bij jou past. Kom de matrassen uittesten bij onze dealer of neem telefonisch contact op en laat je adviseren.

VOORDELEN VAN MATRAS MET MEERDERE LAGEN

Onze matrassen bestaan uit meerdere lagen, elke laag is voorzien van een 100% organic katoen hoesje met rits. Hierdoor blijft de latex mooi en kunnen de lagen niet glijden. Maar het grootste voordeel van losse lagen is de flexibiliteit die het biedt. Een Auraletto matras kan volledig uit elkaar en dus ook aangepast worden op korte en langere termijn. De kans zou aanwezig kunnen zijn dat je een andere hardheid nodig hebt, of dat je anders bent gaan slapen en dus gewoon niet meer lekker ligt. Ook bieden wij een 100 dagen omruilgarantie aan op deze lagen.

COMBINEER MET ONZE AURALETTO BEDDEN

De Auraletto bedden zijn uitgevoerd met 5 cm natuurlatex, dit is dezelfde latex die wij ook in onze matrassen gebruiken. Een perfecte ondersteuning voor al onze matrassen en daarnaast een style volle uitstraling in de slaapkamer. Ontdek de collectie en laat je verrassen.

MATRAS KERN

Een 2-laags kern

5 cm Toplaag 7 zone Souplesse Deluxe in Soft
15 cm midden kern met een 7 zone verdeling in soft / medium of stevig

MAAT SPECIFICATIES & ADVIESPRIJS

Breedte maten: 80 / 90 / 140 / 160 / 180 cm
Lengte maten: 200 / 210 / 220 cm


Dikte toplaag supless : 5 cm
Dikte 7-zone basis kern: 15 cm
Hoes dikte: 1 cm per kant
Totale matras dikte: 22 cm

Prijslijst
NATURAL COMFORT 2
2023

Download hier de adviesverkoopprijslijst 2023

MATRAS HOEZEN