NATURAL COMFORT 1

NATURAL COMFORT 1

Very supportive

Een 7 zone matras. Een super comfortabele, geoptimaliseerde matras kern. 1 Kern waaruit je genoeg volgzaamheid haalt die het lichaam ondersteund. Volledig van natuurlatex en keuze uit 3 hardheden voor de basis en 2 hardheden in de toplaag. Een volgzame ondersteuning van natuurlijk materiaal waarbij geen extra toevoegingen nodig zijn. Kies alleen nog een matras hoes. Daarnaast, en misschien nog wel het belangrijkste, is dat de Auraletto matrassen duurzaam zijn. Dit verzekert een langdurig gebruikt en een blijvende ondersteuning.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821

PRODUCT DETAILS

Het AuraLetto natural comfort 1 matras

Het 15 cm matras is gemaakt van de mooiste kwaliteit natuurlatex van Auraletto. Geliefd bij mensen die een drukloos slaapcomfort zoeken. In deze latex kern zit de mooiste techniek op slaapgebied verwerkt. Namelijk een 7 zone ondersteuning, die tot in detail perfect het lichaam volgt. De zones zorgen ervoor dat het matras extra ondersteunt waar dat nodig is, natuurlatex ondersteunt al van zichzelf, maar de zones maken het nog net even extra makkelijk. Je lichaam ontspant direct door de natuurlijke volgzaamheid.

  • 7-zones

De Latex is opgedeeld in 7-zones. De zones worden gecreëerd door grote en kleinere buisjes lucht in de latex. Dit ondersteunt je lichaam op de plaatsen waar dat nodig is.

  • Ventilatie

Door de luchtbuisjes die voor de 7-zones zorgen, geniet je van een optimale ventilatie en fijne warmteafvoer. De natuurlatex zal nooit warmer worden dan je eigen lichaamstemperatuur doordat het een natuurlijk materiaal is en geen synthetische stoffen bevat. Je zult dan ook in de ochtend wakker worden in een frisse en behaaglijke temperatuur

  • Drukverdeling van latex

Een ongeëvenaard drukloos gevoel. Door de soepelheid van het natuurlijke latex ervaar je een lage tegendruk. Auraletto latex heeft niet de eigenschap om hard terug te duwen, maar juist om mee te vormen met je lichaam.

PERSONALISEER JE EIGEN MATRAS

Dit matras is verkrijgbaar in 3 hardheden, Soft / Medium of Stevig en er zijn verschillende materialen verkrijgbaar in de matras hoes. Het is belangrijk dat je een keuze maakt die bij jou past. Kom de matrassen uittesten bij onze dealer of neem telefonisch contact op en laat je adviseren.

COMBINEER MET ONZE AURALETTO BEDDEN

De Auraletto bedden zijn uitgevoerd met 5 cm natuurlatex, dit is dezelfde latex die wij ook in onze matrassen gebruiken. Een perfecte ondersteuning voor al onze matrassen en daarnaast een stijlvolle uitstraling in de slaapkamer. Ontdek de collectie en laat je verrassen.

MATRAS KERN

Een 1 laags kern van 15 cm natuurlatex met een 7 zone verdeling in soft / medium of stevig

MAAT SPECIFICATIES & ADVIESPRIJS

Breedte maten: 80 / 90 / 140 / 160 / 180 cm
Lengte maten: 200 / 210 / 220 cm

Dikte 7-zone kern: 15 cm
Dikte hoes: 1 cm per kant
Totale Matras dikte: 17 cm

Prijslijst
NATURAL COMFORT 1
2023

Download hier de adviesverkoopprijslijst 2023

MATRAS HOEZEN