INLAYLETTO

InlayLetto (Bedbodem)

Ecologische samenstelling, duurzame keuze

De box is opgebouwd van een houten frame en daar boven op 2 cm kokos en een 5 cm latex toplaag. Geen metaal. De kokoslaag biedt al sterke demping en de natuurlatex is genoeg om de box soepelheid en ondersteuning te geven voor de matrassen. Sterke materialen voor langdurige plezier van InlayLetto bedbodem. Beschikbaar in diverse maten.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821


Gratis verzending


Veilig betalen


PRODUCT DETAILS

Een inlayletto natuurlijke bedbodem

Een stevig, onbehandeld frame gemaakt van massief beukenhout, hoogte ca. 10 cm met daar op een demping van gelatexseerde kokos. Als comfortlaag komt daar een 5 cm Auraletto natuurlatex toplaag overheen. Alles samen luxe gestoffeerd, ambachtelijk vervaardigd en zeer fraai afgewerkt. De Lus maakt het gemakkelijk om de bedbodem in het uit een bedframe te krijgen. Het Design is strak en het comfort is perfect gecombineerd. De bedbodem zorgt ervoor dat de matrassen hun werk kunnen doen voor het lichaam, de bodem biedt de volgzaamheid en ondersteuning. De InlayLetto is geschikt voor elk type ledikant.

  • Hoge ventilatie en volgzaamheid

Het open frame samen met de Kokos en natuurlatex zijn materialen, die goed samen werken. Hout zorg voor langdurige sterkte in het frame, de kokos geeft demping op het hout maar daarnaast ook een hoge ventilatie van onderaf. De duurzame natuurlatex geeft het comfort en de drukverdeling zal de matras zijn werk laten doen.

  • Te combineren met elk type matras

De bedbodem zorgt ervoor dat de matrassen hun werk kunnen doen voor het lichaam, de bodem biedt volgzaamheid en ondersteuning. De InlayLetto van Auraletto wordt geleverd exclusief matrassen en is geschikt om te combineren met elk type matras. Wil je de InlayLetto combineren met bijpassende Auraletto matrassen? Kijk dan eens naar de Natural Comfort matrassen.

COMBINEER MET ONS AURALETTO MATRASSEN

De Auraletto collectie bestaat niet alleen uit bedbodems. Combineer je bedbodem met een matras, dekbed of onderdeken van hetzelfde materiaal. Misschien vind je wel een perfecte combinatie om je slaapkamer set compleet te maken en te genieten van de mooiste materialen.

MAAT & ADVIESPRIJS

Maat200210220
80€783€845€921
90€859€929€996
100€921€996€1035
*Advies verkoopprijzen incl. btw