WOOL PLUSH

Wool Plush kussen

wool offers a good night’s sleep

Geef je nachtrust de aandacht en onderzoek welke materialen er zijn en welke werking het heeft. Bij dit wollen kussen kunnen we vertellen waarom dit kussen geschikt is: een gezonde nachtrust waarbij je heerlijk kunt ontspannen. Aanpasbaar, gemaakt van 6natuurlijke materialen, duurzaam en milieuvriendelijk. Alles samen een bewuste keuze. Er is keuze uit 2 verschillende maten, 40×60 cm en 60×70 cm. De meest gangbare maten die er op dit moment in NL zijn.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821


Gratis verzending


Veilig betalen


PRODUCT DETAILS

Het Wool plush kussen

De hoofdkussens van Auraletto geven een comfort om bij weg te dromen. Heerlijke zachte aanraking en ook nog ondersteunend. Een slaapklimaat wat zich aanpast aan jouw temperatuur. Verkrijgbaar in verschillende maten. De 3 belangrijkste eigenschappen van dit kussen zijn:

  • Duurzaam en milieuvriendelijk

Er wordt gebruik gemaakt van 100% biologisch gecontroleerd katoen, daarnaast is scheerwol slijtvast waardoor je lang kunt genieten van het blijvende volume.

  • Hoge isolatie en zelfreinigend

Verwarmt en koelt afhankelijk van de buitentemperatuur en je eigen lichaamstemperatuur, dit zorgt voor een fijne aanraking en zal dan nooit snel te warm zijn. Door de lanoline die als vet laagje op de wol licht, zorgt het er voor dat het vocht wat het kussen opneemt ook direct weer laat drogen en afstoot. Een natuurlijk proces waardoor het schaap in de natuur zijn temperatuur behoudt, ook al regent zijn vacht nat.

  • Aanpasbaar

Het kussen heeft een rits waardoor je makkelijk bij de wol kunt en dan ook het kussen kunt aanpassen naar de dikte die gewenst is.

COMBINEER MET ONS AURALETTO BEDTEXTIEL

De Auraletto collectie bestaat niet alleen uit kussens,. Combineer je kussen met een dekbed of onderdeken van hetzelfde materiaal of bekijk onze andere natuur materialen. Misschien vind je wel een perfecte combinatie om je bedtextiel compleet te maken en te genieten van de mooiste materialen.

MAAT & ADVIESPRIJS

Maat 40×60 | Prijs €79

Maat 60×70 | Prijs €135