LATEX PLUSH

Latex Plush kussen

Suitable for any sleeping position

Het Latex Plush kussen is gemaakt van materialen die een fijne temperatuur aanhouden tijden het slapen. De Latex vlokken kunnen naar wens bijgevuld worden of bijvoorbeeld voor kinderen kan dit kussen extra laag gemaakt worden. Aanpasbaar en voor elke slaaphouding, want er zijn heel veel mensen die niet op 1 positie slapen en een kussen nodig hebben die makkelijk om te vormen is en toch zijn flexibiliteit behoudt. Dit kussen bevat geen dierlijke materialen. De hoes is van katoen geweven en het kussen is in de 2 meest gangbare maten te verkrijgen. 40×60 cm en 60×70 cm.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821


Gratis verzending


Veilig betalen


PRODUCT DETAILS

Het Latex Plush kussen

De hoofdkussens van Auraletto geven een comfort om bij weg te dromen. Heerlijke zachte aanraking en ook nog ondersteunend. Een slaapklimaat wat zich aanpast aan jouw temperatuur. Verkrijgbaar in verschillende maten. De 3 belangrijkste eigenschappen van dit kussen zijn:

  • Duurzaam en miliueuvriendelijk

Er wordt gebruik gemaakt van 100% biologisch gecontroleerd katoen, daarnaast is de latex hergebruikt van de latex die overblijft bij het maken van matrassen, hierdoor worden er geen producten weggegooid en bieden wij een kussen aan die hogelijk kwaliteit natuurlatex bevat.

  • Hoge Ventilatie

De natuurlatex is in hele kleine stukje gesneden, hierdoor kan de lucht er makkelijk tussendoor. Ook is de latex een product wat geen synthetische stoffen bevat, dus zal altijd een fijne temperatuur hebben en niet te warm zijn.

  • Aanpasbaar

Het kussen heeft een rits waardoor je gemakkelijk bij de wol kunt en dan ook het kussen kunt aanpassen naar de dikte die gewenst is.

COMBINEER MET ONS AURALETTO BEDTEXTIEL

De Auraletto collectie bestaat niet alleen uit kussens. Combineer je kussen met een dekbed of onderdeken van hetzelfde materiaal of bekijk onze andere natuur materialen. Misschien vind je wel een perfecte combinatie om je bedtextiel compleet te maken en te genieten van de mooiste materialen.

MAAT & ADVIESPRIJS

Maat 40×60 | Prijs €79

Maat 60×70 | Prijs €135