SILKY

Silky dekbed (Wildzijde)

light weight and optimal ventilation

De eigenschappen van een dekbed worden bepaald door het type vulmateriaal en de kwaliteit van het omhulsel (de tijk). Zijde is een super fijne vezel met een licht gewicht die naast ons kameelhaar dekbed een goede optie kan zijn voor de warme zomers of kies voor het voor/najaar dekbed en geniet bijna het hele jaar van een goed ventilerend dekbed. Beschikbaar in diverse maten.


Heb je advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies > 0341-357821


Gratis verzending


Veilig betalen


PRODUCT DETAILS

Een wildzijde dekbed

Waarom kies Auraletto voor een wildzijde dekbed? Omdat zijde een hoog vochtopnemend vermogen heeft (30% van zijn eigen gewicht) en het vocht ook zeer snel weer afgeeft. Ook worden temperatuurverschillen van het lichaam uitstekend opgevangen en afgevoerd. Daarnaast heeft zijde ook nog eens de eigenschappen dat het van nature hypoallergeen is en hierdoor heb je het ideale dekbed voor mensen met een gevoeligheid voor allergieën.

De 3 belangrijkste eigenschappen van dit dekbed zijn:

  • Duurzaam en milieuvriendelijk

Er wordt gebruik gemaakt van 100% biologisch gecontroleerd katoen satijn. De zijde draden wordt zo in elkaar geweven dat het materiaal niet kan gaan schuiven in het dekbed, daardoor zal je nooit je dekbed hoeven opkloppen en blijft de isolatie op elke plek hetzelfde.

  • Hoge isolatie en ventilatie

De fijne structuur van zijde geeft zijde de mogelijkheid om te isoleren, de manier van weven brengt ruimte tussen het materiaal waardoor er meer ventilatie ontstaat. Dit maakt dat deze dekbedden een prettige temperatuur houden in de zomer en isolatie bieden als het weer wat koeler wordt.

  • Anti-allergisch en hypoallergeen

Wild zijde is geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Door een hoge vocht opname en een snelle vocht afvoer blijft het dekbed droog en ontstaat er geen vochtig klimaat, dit zorgt er voor dat de huisstofmijt zich niet snel nestelt. Zijde heeft daarnaast ook nog eens de eigenschap dat het van nature hypoallergeen is, hierdoor heb je het ideale dekbed voor mensen met een gevoeligheid voor allergieën.

COMBINEER MET ONS AURALETTO BEDTEXTIEL

De Auraletto collectie bestaat niet alleen uit dekbedden, Combineer je dekbed met een kussen of onderdeken van hetzelfde materiaal of bekijk onze andere natuur materialen. Misschien vind je wel een perfecte combinatie om je bedtextiel compleet te maken en te genieten van de mooiste materialen.

MAAT & ADVIESPRIJS

MaatZomer
dekbed
Voor/najaar
dekbed
140×200€282€299
200×200€383€419
240×200€423€461
140×220 €328€358
200×220€433€478
240×220€473€520
*Advies verkoopprijzen incl. btw

*Het zomer dekbed en het all-season dekbeden zijn koppelbaar, hiermee maak je een 4-seizoenen dekbed.

Zomer dekbed

All-season dekbed