LETTO MODERNO

Letto Moderno

Minimalistisch design, strakke vormgeving

De naam zegt het al, een modern recht design. Een strakke box met een afdeklaag van 5 cm Natuurlatex. Het comfort van een boxspring zonder metaal. Door dit moderne ontwerp en de fijne uitstraling past dit bed in elk interieur. Zoals alle Auraletto bedden is de Letto Straight in alle maten verkrijgbaar en kan je kiezen uit meer dan 500 stoffen.


PRODUCT DETAILS

Letto straight Box system

We noemen het onderstel een box en geen boxspring, een spring staat voor metalen veren die in de box worden gebruikt. Dat is bij de Auraletto boxen niet het geval. De box is opgebouwd van een houten frame en daar boven op een 5 cm latex toplaag. Geen metaal. De latex is genoeg om de box soepelheid en genoeg ondersteuning te geven voor de daarop gelegde matrassen. Van onze Auraletto collectie of natuurlijk ook andere matrassen. Ook wordt hierdoor de box niet te hoog en houdt deze elegante verfijnde uitstraling.

PERSONALISEER JE EIGEN DESIGN BED

Dit model heeft een strakke uitstraling, zoek je meer de ronde vormgeving? Ga dan naar de Letto Curvo. In beide collecties kun je kiezen uit meer dan 500 stoffen en is er keuze uit verschillende bedpoten

COMBINEER MET ONZE AURALETTO NATUURLATEX MATRASSEN

Doordat onze matrassen van hetzelfde materiaal gemaakt zijn als de box van onze bedden, is de combinatie natuurlijk uitstekend. Geen tegenwerkende zones want onze matrassen geven al de steun die nodig is voor het lichaam.

MAAT SPECIFICATIES

Breedte maten: 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm
Lengte Maten: 200 / 210 / 220 cm