LETTO CURVO

Letto Curvo

Minimalistisch design, ronde vormgeving

Een strakke box met een afdeklaag van 2 cm Kokos en 5 cm natuurlatex, het comfort van een boxspring zonder metaal. Door zijn fijne zachte uitstraling en fraaie poten krijgt het bed een stijlvolle look. Zoals alle Auraletto bedden is de Letto Round in alle maten verkrijgbaar en kan je kiezen uit meer dan 500 stoffen.


PRODUCT DETAILS

Letto Curvo Box system

We noemen het onderstel een box en geen boxspring, een spring staat voor metalen veren die in de box worden gebruikt. Dat is bij de Auraletto boxen niet het geval. De box is gemaakt van een houten frame met 2 cm kokos en een 5 cm latex toplaag. Geen metaal. De latex is genoeg om de box soepelheid en genoeg ondersteuning te geven voor de daarop gelegde matrassen. Van onze Auraletto collectie of natuurlijk ook andere matrassen. Ook wordt hierdoor de box niet te hoog en houd deze zijn elegante verfijnde uitstraling.

PERSONALISEER JE EIGEN DESIGN BED

Dit model heeft een ronde uitstraling, zoek je meer de strakkere vormgeving? Ga dan naar de Letto moderno. In beide collecties kun je kiezen uit meer dan 500 stoffen en is er keuze uit verschillende bedpoten

COMBINEER MET ONZE AURALETTO NATUURLATEX MATRASSEN

Doordat onze matrassen van hetzelfde materiaal gemaakt zijn als de boxen van onze bedden, is de combinatie natuurlijk uitstekend. Geen tegenwerkende zones van een lattenbodem want onze matrassen geven al de steun die nodig is voor het lichaam.

MAAT SPECIFICATIES

Breedte maten: 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm
Lengte Maten: 200 / 210 / 220 cm