BEDDEN

Bedden van Auraletto

Elk Auraletto bed is zeer verfijnd samengesteld en geschikt voor iedereen die (uit)gerust wil slapen op een ecologisch slaapsysteem. Onze bedden bevatten geen metalen veren, maar bevatten in plaats daarvan verschillende lagen hoogwaardige natuurlijke materialen.

De fundering van een Auraletto bed

Lagen van massief hout, kokos, 100% natuurlatex, en jute vormen de fundering van elk Auraletto bed. Deze fundering biedt een fantastische ondersteuning voor natuurlatex matrassen en zorgt voor een bodemloos gevoel waardoor de tegendruk wordt verlicht en trillingen worden geabsorbeerd. De fundering ondersteunt het grootste deel van het lichaamsgewicht, waardoor de matras de souplesse kan bieden die nodig is om de vormen van het lichaam subtiel te volgen.

Letto Curvo

– Minimalistisch design en ronde vormgeving. Een strakke box met ingestikt Auraletto 5 cm Natuurlatex, het comfort van een boxspring zonder metaal. Door zijn fijne zachte uitstraling en fraaie poten krijgt het bed een stijlvolle look. Zoals alle Auraletto bedden is de Letto Round in alle maten verkrijgbaar en kan je kiezen uit meer dan 500 stoffen.

Letto Moderno

– De naam zegt het al, een modern recht design. Een strakke box met ingestikt Auraletto 5 cm Natuurlatex. Het comfort van een boxspring zonder metaal. Door dit moderne ontwerp en de fijne uitstraling past dit bed in elk interieur. Zoals alle Auraletto bedden is de Letto Straight in alle maten verkrijgbaar en kan je kiezen uit meer dan 500 stoffen.